Практикалық мәлімет

Қызықты деректер /
Практикалық мәлімет
» Құмырсқалар қиярды жақтырмайтындықтан шығатын жерлеріне қойылады.
» Жып-жылтыр мұзға қол жеткізу үшін, қайнатылған суды суытып,қатырылады.
» Айнаны жылтырлату үшін, сірке суымен сүртіледі.
» Сағыздың дағын, 1 сағат мұздатқышқа қойып тазалауға болады.
» Лимоннан көп шырын алу үшін, біраз ыстық суға салып қою керек.
» Орамжапырақтың иісінен құтылу үшін, қайнатылған суға бір тілім нан салынады.
» Қолдағы балықтың иісін кетіру үшін алма сірке суымен сүртіледі.
» Пияздың қабығын ашығанда сағыз шайналса көз жасаурамайды.
» Картоптардың (ашылмаған) тез пісуі үшін, ашылған бір картоптың жартысы кастрөлге салынады.
» Жұмыртқа тұзды суда пісірілсе жылдам піседі және жарылмайды.

3 пікір

kema
Пияздың қабығын ашығанда сағыз шайналса көз жасаурамайды.
hm, adette koz jasauramas ushin pizdy salkyn sumen juady, bul alem aspazdarynyn kenesi)))
Abylai
пернетақтасында қазақша әріптері жазылмаған ноудбугыңды әлі тастамағансыңба Кемеке
Тек тіркелген қолданушылар ғана пікір қалдыра алады.