Бәліш пісірейік

Асыңыз дәмді болсын! /
ашытқы (дрожжи) 12гр
күнбағыс майы 0,5 стакан
секер 2 ас қасық
тұз 1 шай қасық

1. Ең бірінші, 2 стакан жылы суға ашытқымызды ерітіп аламызАсыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
2. Май құямыз да араластырамыз Асыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
3. секер мен тұз саламыз Асыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
4. араластырып, ұн саламыз, Асыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
5. Қамыр жасаймыз Асыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
6. бетін жауып, 1,5 сағатқа қамырды жылы жерге қойып қоямызАсыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
8. содан соң, бәліштің ішіне салатын тағамды салмыз. Мен орамжапырақты турап салдым Асыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
9. бәліштерді пішінге келтіріп, духовкаға 200 градуста қызарғанға шейін пісіремізАсыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік
10. Астарыңыз дәмді болсын! Асыңыз дәмді болсын!: Бәліш пісірейік

11 пікір

Korkem
Пешке салмас бұрын бетіне жұмыртқа салса джынд болатұғын
Соңғы өңделген уақыты:
gulli
ия) жұмыртқа жылтыратып, одан әрі дәмді көрсетеді.мен бірақ ұмытып кетіппін
AKA
Уааааааау, джынДы! Жұмыртқаны жақпаса да керемет болып, қып-қызыл боп піскен екен. Сындым :)) Қамыр жақсы көтеріліпті.
korwinin_kyzy
Етпен жасауға қалтаныз көтермей ме не? Әлде осылай 45 қабатпен пісірілетін түріма????
Korkem
неге жақсы жағынан ойламасқа? мысалы, мен етті аса ұнтпаймын, оның да ұнатпайтын болғаны ғой.
gulli
ия, етті пісіріп отыру да уақытты көп алады. Капустамен әрі дәмді әрі тез емес пе
gulli
етпен пісіресіз бе, картошкамен пісіресіз бе оны өзіңіз білесіз. мен орамжапырақпен пісіргенді жақсы көрем
Delfina
Көркемнің пісіргені болар десем, тағы жаңа аспазшы келіпті ғой Айтаберге) Гулли қолың дерт көрмесін.
Тек тіркелген қолданушылар ғана пікір қалдыра алады.