Бәліш пісірейік
ашытқы (дрожжи) 12гр
күнбағыс майы 0,5 стакан
секер 2 ас қасық
тұз 1 шай қасық
1. Ең бірінші, 2 стакан жылы суға ашытқымызды ерітіп аламыз
2. Май құямыз да араластырамыз
3. секер мен тұз саламыз
4. араластырып, ұн саламыз,
5. Қамыр жасаймыз
6. бетін жауып, 1,5 сағатқа қамырды жылы жерге қойып қоямыз
8. содан соң, бәліштің ішіне салатын тағамды салмыз. Мен орамжапырақты турап салдым
9. бәліштерді пішінге келтіріп, духовкаға 200 градуста қызарғанға шейін пісіреміз
10. Астарыңыз дәмді болсын!
күнбағыс майы 0,5 стакан
секер 2 ас қасық
тұз 1 шай қасық
1. Ең бірінші, 2 стакан жылы суға ашытқымызды ерітіп аламыз
2. Май құямыз да араластырамыз
3. секер мен тұз саламыз
4. араластырып, ұн саламыз,
5. Қамыр жасаймыз
6. бетін жауып, 1,5 сағатқа қамырды жылы жерге қойып қоямыз
8. содан соң, бәліштің ішіне салатын тағамды салмыз. Мен орамжапырақты турап салдым
9. бәліштерді пішінге келтіріп, духовкаға 200 градуста қызарғанға шейін пісіреміз
10. Астарыңыз дәмді болсын!
11 пікір