Қуырылған нан
Анам бұрын үйде дәмді тағамдарды көп әзірлейтін, содан маған да біразын үйретті.Бүгін соның ішінде ең жеңіл тағам түрі — қуырылған нан, мана пісіргем.Негізі көбіне 5тің шайына пісіретінмін.
Енді дайындау тәсілі өте қарапайым.Оған керектері: нан,қант және жұмыртқа.
Алдымен нанды турап былай:
Одан кейін бөлек ыдысқа жұмыртқаны сап қантпен араластырамыз былай етіп:
Одан соң майды қыздыра тұрып, оған дейін жаңағы жұмыртқаға нанды былғаймыз, былай:
Одан соң нанды жаңағы қыздырылып тұрған майға пісіріп аламыз
Ең соңында піскенде былай шығады:
Бұл көп уақыт алмайды, әрі кетсе 15минутта дайын болады.5тің шайына пісіруге жақсы.
Енді дайындау тәсілі өте қарапайым.Оған керектері: нан,қант және жұмыртқа.
Алдымен нанды турап былай:
Одан кейін бөлек ыдысқа жұмыртқаны сап қантпен араластырамыз былай етіп:
Одан соң майды қыздыра тұрып, оған дейін жаңағы жұмыртқаға нанды былғаймыз, былай:
Одан соң нанды жаңағы қыздырылып тұрған майға пісіріп аламыз
Ең соңында піскенде былай шығады:
Бұл көп уақыт алмайды, әрі кетсе 15минутта дайын болады.5тің шайына пісіруге жақсы.
52 пікір
Ал негізі иә, 5 тің шайына жақсы. Мен бұны қатып қалған, тістегеннен қалған нандардан жасаймын))
Айконаның сөзіне сенсек Сіздің ішкі жан дүниеңіз лас.
Көгергеннің орысшасы қалай еді гуглдай салатын?Мүмкін қата түсінген боларсыз, «естімеген елде көп».
Нан бидайдан, яғни өсімжіктен жасалынса, саңырау құлақты өсімдікке де жануарға да жатқызамыз. Толығырақ мына жерде.
мынауың әйелден гөрі еркекке айтылатын әңгіме екен © Көзілдірік