Чипсы пісіреміз
лаваш
күнбағыс майы ас қасық
тұз
қалауы бойынша: кетчуп, аджико т.б
1. лавашты алып, төрт бұрыштап кесеміз (чипсы пішіні тектес)
2. противеньге салып, үстіне күнбағыс майын, тұз, дәмдеуіштер саламыз
3. духовкаға 200 градуста 10 минут пісіремз
4. асыңыз дәмді болсыын!
P.S чипсы дүкендегі чипсыға қарағанда дәмді әрі қытырлақ әрі зиянсыз болып шығады. дүкеннен сатып алған чипсыдан кем емес.
А, лавашты қайдан сатып аларыңызды білмесеңіз: әрбір супермаркеттің нан сататын жерінде болады!
күнбағыс майы ас қасық
тұз
қалауы бойынша: кетчуп, аджико т.б
1. лавашты алып, төрт бұрыштап кесеміз (чипсы пішіні тектес)
2. противеньге салып, үстіне күнбағыс майын, тұз, дәмдеуіштер саламыз
3. духовкаға 200 градуста 10 минут пісіремз
4. асыңыз дәмді болсыын!
P.S чипсы дүкендегі чипсыға қарағанда дәмді әрі қытырлақ әрі зиянсыз болып шығады. дүкеннен сатып алған чипсыдан кем емес.
А, лавашты қайдан сатып аларыңызды білмесеңіз: әрбір супермаркеттің нан сататын жерінде болады!
11 пікір