Рейтинг
+25.21

Асыңыз дәмді болсын!

Аспаздық әлеміндегі жаңалықтар мен дәмді тағамдардың жасалу тәсілдері

Қытырлақ вафли

Сәлеметсіздерме! Көптен бері пост жазбай кетіп едім, бугін еріншектікті былай ысырып тастап, қытырлақ вафли пісірдім.Айтпақшы, әрең дегенде анам миксер мен вафельница алып берді(б ұрын қасықпен...

Талқанды білесіздер ме?

Ұлтымыздың көнеден келе жатқан тағамдарының бірі- ТАЛҚАН.Талқаннан неше түрлі тағамдар дайындаған, біз бірақ бүгін сол талқанның өзін ғана таратайық. Күріштен жасалғанын АУСАҚ деп, тарыдан...

Бүгін Айтабермен бірге орама (рогалики) пісіреміз!

Сәлеметсіздерме! Бугін орама(рогалики) пісірдім, сіздермен бөлісейін.Дүкенде толып тұрғанымен, уйде пісіргенге жетпес.Сонымен керекті нәрселер: Орама: 4кесе ұн, 1кесе сүт, 3жұмыртқа, 1,5кесе...

Самса пісіретін күн

Сәлем «Айтабер» Бүгін жексенбі, самса пісіретін күн. Өздеріңізбен қатпарлы самса пісіру құпиясымен бөліссем деп ем. Сонымен, самса қамыры үшін керекті заттар (50 самса үшін): 1. 2...

Бәліш

Сәлем «Айтаберліктер!» Бүгін өздеріңізді бәлішпен кофе ішуге шақырмақпын. Бәліш демекші, көрер көзге істелуі оңай көрінгенімен істелуі аса үлкен жауапкершілікті талап ететін, майға қуырып...

Квас әзірлеу

Қара нанның тілімдерін духовкаға күйіп кетпейтіндей етіп кептіреді. Осылай кептірілген 1кг нанды кастролге немесе бачекқа салып, үстіне қайнап тұрған судан 8-10л құйылады. Аузың жауып 3-4...