Құймақ (эстафетаға қатысы жоқ)
Салем Айтаберліктер! Тәк… Бүгінгі мәзірде-құймақ. Жасалу жолдары өте оңай әрі дәмді деп қызықтырып қойған ба. Керекті заттар:
1 Сүт 0,5л, қаймақ
2 қант, тұз
3 3-4 жұмыртқа, маргарин
4 және ұн
Жасалу жолдары:
Бисмиллях деп қолды мұқият жуып аламыз (бұл міндетті түрде). Маргаринді ерітіп жылы күйінде үстіне сүт құямыз. Жақсылап араластыра отырып жұмыртқаны содан кейін қант, тұз(қажетіне қарай) саламыз.
Енді ұнды араластыра отырып салу керек (ұн түйіршік болып қалмау керек),
Дайын болғаннан кейін газге тапа қойып жұғынды етіп май құямыз( көп болса онша дәмді болмай қалады шелпекке ұқсап). Одан кейін кезекпен пісіре беруге болады
Дайын болған құймақтың бетіне қаймақ жағып сәндеп дастарқанға қоюға болады
Ас болсын!
1 Сүт 0,5л, қаймақ
2 қант, тұз
3 3-4 жұмыртқа, маргарин
4 және ұн
Жасалу жолдары:
Бисмиллях деп қолды мұқият жуып аламыз (бұл міндетті түрде). Маргаринді ерітіп жылы күйінде үстіне сүт құямыз. Жақсылап араластыра отырып жұмыртқаны содан кейін қант, тұз(қажетіне қарай) саламыз.
Енді ұнды араластыра отырып салу керек (ұн түйіршік болып қалмау керек),
Дайын болғаннан кейін газге тапа қойып жұғынды етіп май құямыз( көп болса онша дәмді болмай қалады шелпекке ұқсап). Одан кейін кезекпен пісіре беруге болады
Дайын болған құймақтың бетіне қаймақ жағып сәндеп дастарқанға қоюға болады
Ас болсын!
23 пікір
ық ық қашып жүр ма))))Шығаралмай жүрм ((ілмек… ілмек… муаххахахахах өртейсің)))) Жарадың)))