Сәлем, достар!
Бүгін анам бестің шәйіна пирожки пісірген болатын. Сол пирожкидің құрамымен, жалпы дайындалу жолымен бөлісе кетейін:)
Құрамы:
Ет — 200 грамм
Қарын — 200 грамм
Жуа — 1-еу
Бұрыш — 1 ас қасық
Тұз — 1 ас қасық
Сәбіз — 1-еу
Осы айтылғандарды көп уақтамай тураймыз да ыдысқа салып, жақсылап араластырамыз.
Қамыр дайындап аламыз. Қамырға жаңағы фаршты саламыз.
Қамырды бүктейміз. Негізі бүктеудің көптеген тәсілдері бар. Бұл анамның тәсілі. Сосын кесемен бөліп аламыз.
Енді табаны газке қойып, пісіреміз.
Пирожки пісті, ыстықтай ауызға түсті. Бестің шәйіне жейтін пирожкиіміз дайын. АС БОЛСЫН!
Пы\сы: Суреттің көлемі үлкен, мегапикселі 2 болатын соткамен түсірілді. Айып етпеңіздер. Ал, Айтаберліктер, ас болсын!
Тек тіркелген қолданушылар ғана пікір қалдыра алады.
44 пікір
просто сайттта адам жок болап отырган)))))
жоскы го пирожки маган нады
2. Келесі ыдыс!!! не болғанн анаған??))
3. Соңғы сурет — кепсер, жайша майыстырдың ба?) Рахмет.
Кім не айтсада «Остаюсь собой, остаюсь собою Я» деп Бахтидің өленің айтып отыра бер)
Сосын Кокок Шанельдің атақты сөзімен айтқанда «Мен жайла не ойлағандарына түкіргенім бар, мен сендер жайлы ойламаймын да» дегендей ғо, Не үшін біз шынайылықты жасырып сырт елге маска киіп көрінуіміз керек? Мынадай ыдыстар әлі де қолданыста болса знашит біз әлі сондаймыз. Шынайылықты жасырып керегі не?
және осыдан кейн соган болысып жатсызба, сондай қазанга татти боолады
не деген адамсыз ШЛИИИИИИ баскащасызго)))))))))))))))))) егер сойтип бир бирине сойлейтин болса иттики не басканыкы деп онда Ұрганым бар ол УФРЕНДке))))))) сіздін стилде арине)))
да ладно забазиовай))
Не надо так… Не ловкий положенияда, стрессте отыр бала ))картопты жардыңдар базару нет)))))
пікірлерді оқысаң, өңшең Альпыда астын мұздатып, Куршавельде көтен жібіткен эстеттер жиналып қапты ғой таза