Мадееееес! Жарайсың!
Бірақ «бірақ» дейтіні бар. Желатин жөнінде. Өзім алғаш естігенімде шошыған едім.
Мына біздің жеп жүрген мармелад, зефирлеріміздің құрамында желатин бар ғо, ал желатинді көбіне сиырдың, шошқаның сүйегін қайнатып алады. Сиыр қымбат, ал шошқа көп! Зауыттарда шошқаның сүйегі мен терісін, тұяғын да қосып қайнатып алады. ЫЫЫӘӘӘӘҚ!!! Өзім көрдім ғо. Мына ұнтақ желатин де сондай жолмен алынған. Бәлкім сиырдыкі шығар, әәй күмәнім бар соған.
Традиционно желатин готовят, используя кости крупного рогатого скота. В результате их переработки получается вещество, которое не имеет ни запаха, ни вкуса. Правда, некоторые производители используют не только лишь кости. В переработку отправляют также шкуры, копыта и сухожилия свиней, коров, иногда части рыб.
Головной офис компании «Д-р Оеткер» находится в г. Билефельд, Германия.
Однако, сәмбердік!
Бірақ «бірақ» дейтіні бар. Желатин жөнінде. Өзім алғаш естігенімде шошыған едім.
Мына біздің жеп жүрген мармелад, зефирлеріміздің құрамында желатин бар ғо, ал желатинді көбіне сиырдың, шошқаның сүйегін қайнатып алады. Сиыр қымбат, ал шошқа көп! Зауыттарда шошқаның сүйегі мен терісін, тұяғын да қосып қайнатып алады. ЫЫЫӘӘӘӘҚ!!! Өзім көрдім ғо. Мына ұнтақ желатин де сондай жолмен алынған. Бәлкім сиырдыкі шығар, әәй күмәнім бар соған.
pulsemoney.net/p225768 реферал іздеп жүрсің ба? :)