Фаршталған болгар тәтті бұрыштары

Асыңыз дәмді болсын! /
Алдымен болгар тәтті бұрыштарын тазалап жуып, ұрығынан ажыратып аламыз.

Күрішті тазалап жуып, тартылған (шегілген) етпен аралстырып, дәмдеуіштер, қара бұрыш пен тұз қосып жақсылап араластырамыз.

Болгар бұрыштарына дайын болған фаршты тығындамай аздап саламыз, өйткені күріш піспеген.

Қалауымызша алдымен ет қуырып аламыз да, сосын барып су құйып, қайнаған кезде дайындалған болгар бұрыштарын саламыз.

Ас болсын!

42 пікір

Korkem
Күрішті тазалап жуып, тартылған (шегілген) етпен аралстырып
ұжЫс
zilola
әр жерде әртүрлі айтылатын болған соң, солай жаздым
Korkem
Біз негізі голубцыды монтаваркіде пісірваламыз. А так, Майроштың голубцы

Қолдарыңыз дерт көрмесін)
mairosh
Тағы бір голубцы жасағанмын. Салуға ерніп жүрмін. 2 апта болды жегенімізге)
zilola
бұд голубцы емес, шатастырмаңдар
banzaika1990
голубцы еще қуырдақ
біздің үйде мындай тамақты бір күнде берсе значит бір апта аш жүресің деген сөз, тойып ал да бір апта мазамды алма деген сияқты ғой
zilola
қуырдақты қайдан көрдің? Фарштан басқа да еттің дәмі шықсын деген мақсатта қосылған ет ол ))
Сосын бұл сорпасы бар перчик
Jako
zilola, керемет тағам, дәмді, етке қарағанда жеңіл, асқазанда жақсы қорытылатын, түрлі витаминдерге бай. Түрінің өзі-ақ тәбетті ашып жібереді,үйде жиі дайындаймыз.
khairbek
ай ұрлауды қашан қоясындар осы бұрын капустамен оралатын ед
zilola
капустамен оралған голубцы, ал менің жасағаным фаршированные перчики. Алғаш естуім десең де таң қалмаймын, балықты аяқ киімнің қасында тазалайтын инглиш спикер жігіт!
khairbek
короче бедсебед ойлап табудын керегі жок, пыросты капустанын орнына пвенгер перецын салдым десей,
zilola
өмірі фаршированные перчики жемегендер өңшең, сендерді аяп отырмын. Алдымен гуглатып қараңдар. Палуанға оң солы бір деп барлық фаршталған тағамды голубцы не манты демейтін шығарсыңдар?!
zhomart
ай епті)) тамаққа араласып нең бар бырәт-ау :))
banzaika1990
общ фаршты аласың да күрішпен араластырасың, сосын бақшадан (немесе көшеден де болады) өзіңе ұнаған ағаштың жапырағын жинап әкелесің де жаңағы фаршыңды орап пысырасың (отқа, буға, духовкаға өз еркің). Пысқасон дәміне, түріне қарап өз еркің бойынша тағамыңа ат қойып алуыңа болады
zilola
білгішсінген түріңнен сол!
banzaika1990
қазан — ошаққа араласып көрген адам емеспін сондықтан білгішсіңгеннен басқа қолдан ештеңе келмеит
zilola
мойындай білу де өнер!
StrangeR
Құшты екен!

тырнағыңыздың цветі көйлегіңіздің цветіне ұқсайт кен:)
zilola
рахмет, үйде жүрсем де стильно со вкусом жүргенді ұнатамын )))
khairbek
емаа наттури тырнагын кайдан корып калып журсын?

StrangeR
сам в шоқе)

смайлды қалай қойдың айтщ?
khairbek
сен қойдын емеспе басында
qyrmyzy
Апашкім менің .
ZevsKO
студенттерге бәрі дәмді болып көрінеді
үнемі аш жүретін болған соң шығар
AKA
Дұрыс, дәл осылай жасалады, керемет мәзір! Бала күнімде осының сыртындағы бұрышын мамаға беріп, өзім ішін жейтінмін. :))) Фаршты бөлек алвалам да, сорпасын қосееееп жевалатынмын. Бірақ қазір олай жасамаймын
dimash
Бүгін обедтенетін ақшамда үйде ұмытып кетіп, оның үстіне 4 пар… Таңертен ұйықтап қалып завтрк та ішпей шыққам… Достарымнан сұрайын десем бүгін сенбі, ауылдарына қайтатын күн… Общым кешке дейін аш жүрдім, сол кезде осы перец фаршированныйды жевалсам ғо..)) Суреттер тәбетті ашады екен)) үйдегілер де осылай жасайд, люб тамақтарымның бірі)
User
Менің сүйікті тағамым...)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
qyrmyzy
Апашкі, менікі былай болды:

Тек тіркелген қолданушылар ғана пікір қалдыра алады.