Фаршталған болгар тәтті бұрыштары
Алдымен болгар тәтті бұрыштарын тазалап жуып, ұрығынан ажыратып аламыз.
Күрішті тазалап жуып, тартылған (шегілген) етпен аралстырып, дәмдеуіштер, қара бұрыш пен тұз қосып жақсылап араластырамыз.
Болгар бұрыштарына дайын болған фаршты тығындамай аздап саламыз, өйткені күріш піспеген.
Қалауымызша алдымен ет қуырып аламыз да, сосын барып су құйып, қайнаған кезде дайындалған болгар бұрыштарын саламыз.
Ас болсын!
Күрішті тазалап жуып, тартылған (шегілген) етпен аралстырып, дәмдеуіштер, қара бұрыш пен тұз қосып жақсылап араластырамыз.
Болгар бұрыштарына дайын болған фаршты тығындамай аздап саламыз, өйткені күріш піспеген.
Қалауымызша алдымен ет қуырып аламыз да, сосын барып су құйып, қайнаған кезде дайындалған болгар бұрыштарын саламыз.
Ас болсын!
42 пікір
Қолдарыңыз дерт көрмесін)
біздің үйде мындай тамақты бір күнде берсе значит бір апта аш жүресің деген сөз, тойып ал да бір апта мазамды алма деген сияқты ғой
Сосын бұл сорпасы бар перчик
былай қояды
тырнағыңыздың цветі көйлегіңіздің цветіне ұқсайт кен:)үйде жүрсем де стильно со вкусом жүргенді ұнатамын )))смайлды қалай қойдың айтщ?ОСЫЛАЙ LIKE THIS
үнемі аш жүретін болған соң шығар