Рейтинг
+25.21

Асыңыз дәмді болсын!

Аспаздық әлеміндегі жаңалықтар мен дәмді тағамдардың жасалу тәсілдері

Бәліш

Сәлем «Айтаберліктер!» Бүгін өздеріңізді бәлішпен кофе ішуге шақырмақпын. Бәліш демекші, көрер көзге істелуі оңай көрінгенімен істелуі аса үлкен жауапкершілікті талап ететін, майға қуырып...

Самса пісіретін күн

Сәлем «Айтабер» Бүгін жексенбі, самса пісіретін күн. Өздеріңізбен қатпарлы самса пісіру құпиясымен бөліссем деп ем. Сонымен, самса қамыры үшін керекті заттар (50 самса үшін): 1. 2...

Алмалы оладьи #курс

Осыдан бір жыл бұрын ба «Ақбантиктің дастарханынан» (akbantik.wordpress.com) алма қосылған оладьи жасауды үйреніп ем. Содан 4-курс бойы осы тәттіні жасап, студенттік жылдарым қалай өтіп кеткенін...

Кішігірім қуырдақ

Кеш жарық, айтаберліктер! Өткен күні qyrmyzy аруымыздың ас даярлаудағы эстафета таяқшасын мен қабыл алып едім. Сонымен бастайын… Айтпақшы, бастамас бұрын міндетті түрде тазалықты...

"Абылай" торты

Құрметті, Айтаберліктер! Бүгін тәтті-пәттіден ауыз тие отырайық. Иә, постты Абылайға арнаймын. Сондай-ақ, барша еркектер мен жатақхана тұрғындарына. Өйткені, бүгінгі дайындалатын торт...